Publicitate

Atelierele de lectura pentru copii, „Povesti muzicale”, continua cu o noua editie, sâmbata, 25 martie 2023, începând cu ora 16:00, în Sala „Stefan Procopiu” de la Palatul Culturii. Copiii vor avea ocazia sa cunoasca comportamentul într-o sala de spectacol, viata compozitorilor, a instrumentelor din orchestra simfonica si semnele muzicale.
Daniela Mihaela Ciocoiu, profesor de canto la Colegiul National de Arta „Octav Bancila” din Iasi, va citi din volumele semnate de Cristina Andone, aparute în colectia „Povesti din Padurea Muzicala” (Editura „Nemi”). Invitata acestei editii este Alexandra Honciuc, artist instrumentist la Opera Nationala Româna din Iasi, care va interpreta la vioara lucrari din repertoriul marilor compozitori.

Programarile se pot face la adresa de e-mail operapentrucopii@yahoo.com. Biletul costa 10 lei si poate fi achizitionat de la Palatul Culturii.

„Povesti muzicale” este un program realizat de Complexul Muzeal National „Moldova” din Iasi, în parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi, Universitatea Nationala de Arte „George Enescu” Iasi, Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Colegiul National de Arta „Octav Bancila” Iasi, Paradis International College, Biserica „Sf. Nicolae Domnesc” Iasi si Editura „Nemi” Bucuresti. 

Citește toată știrea

Sâmbătă, la Palat, copiii pot merge la atelierul “Poveşti muzicale”: este invitată o violonistă de la Opera ieşeană
Publicitate