Publicitate

Liderul AUR, George Simion, nu exclude sa-l sustina pe Mircea Geoana la prezidentiale, nuantând care sunt conditiile pentru acest scenariu.
În prima faza, Simion a spus ca nu este o optiune Mircea Geoana, dar apoi a nuantat raspunsul si a explicat ca ia în calcul orice optiune care îi va „trimite acasa pe Nicu si Marcel”.

„Pe Mircea Geoana? Noi avem o problema cu Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca. Daca vedem ca aceste doua partide se unesc împotriva pericolului extremist si fac mitinguri si comaseaza alegeri, orice optiune din partea noastra este în picioare.

O sa fac orice tine de mine sa dinamitez aceste sistem nenorocit. Nu stiu care este urmatoarea mea optiune.

În acest moment, Marcel Geoana (greseala intentionata a vorbitorului – n.r.) nu este agreat nici de tabara securista, nici de tabara comunista din PSD.

Domnul Mircea Geoana ar face bine sa vina în fata noastra si sa spuna ce îsi doreste”, a declarat George Simion.

Întrebat daca a fost cautat de Mircea Geoana, George Simion a negat, dar a spus ca ia în calcul orice varianta pentru a-i trimite acasa „pe Marcel si Nicu”.

„Nu m-a cautat, nu! Sigur ca noi o sa vorbim cu toata lumea, pentru ca extremistii sunt ei, cei care doresc închis jocul acesta.

Nu m-am gândit daca Mircea Geoana este un bun candidat din partea AUR, dar ma pot gândi la orice scenariu care sa îi faca pe Marcel si Nicu sa plece acasa.

Vom face alegeri în interiorul AUR, printr-un sistem în care membrii nostri de partid voteaza si vom avea din luna februarie alegeri interne.

Ma voi gândi si eu cu cine votez sa fie candidatul AUR la prezidentiale pentru ca al nostru candidat merge în turul II”, a mai precizat George Simion, la Prima News.

Citește toată știrea

Scenariul momentului: Mircea Geoană, candidat la preşedinţie din partea AUR?
Publicitate