Publicitate

 

Fetele câstiga pe linie, baietii au batut la Bârlad cu 52-7
Rugbiul iesean traieste o primavara frumoasa: echipa feminina de rugby în VII a Politehnicii a câstigat a doua etapa a campionatului national iar baietii de la rugbiul mare n-au avut mila de megiesii bârladeni. Si cum o sintagma universala spune „ladies first!” sa începem cu fetele: A doua etapa turneu a Campionatului feminin de rugby în 7 s-a disputat sâmbata, pe stadionul Tepro din Iasi. Elevele lui Neculai Tarcan si Gabriela Lepciuc au învins în meciul cel mai important pe Agronomia Bucuresti cu 12-7 (7-5), dupa ce, în meciul de pe „Arcul de Triumf” a terminat la egalitate. Primul eseu a fost realizat de oaspete, dar o sarja a capitanului Maria Atomi a adus replica, transformarea fiind realizata de Oksana Bunici. Iesencele au jucat pâna în final în inferioritate, Loredana Juncanariu primind cartonas rosu. Eseul izbavitor a venit dupa o alta actiune personala si a fost realizat de Ana-Maria Sandu.În celalalt joc al etapei, Poli a dispus cu 49-0 de Universitatea Cluj. Junioarele, pregatite de aceiasi tehnicieni, au realiza victorii pe linie: 31-0 cu CSM Pascani,36-0 cu Aurora Baicoi – în grupa – si 22-0 cu RC Cristian, în finala. Urmatoarea etapa are loc în 21 mai, la Cristian (judetul Brasov).

* În etapa a III-a a Ligii Nationale, echipa ieseana Politehnica a învins cu 52-7 (19-7) în deplasare pe RC Bârlad. Meciul a fost fara istoric, elevii lui Mihai Stuparu, Cosmin Ratiu si Ioan Iftodi reusind opt eseuri prin Giusca, Neagu, M.Chiriac 2, Curcan 2, Platon si Husdup, doua fiind transformate de Vaman si patru de Michiduta. Pentru echipa pregatita de Ioan Harnagea a înscris pilierul Matase, care a jucat în trecut si pentru Iasi.

La Poli au jucat: Dinu, Goncear, Vieru-Gaina – Vasilache,Fânariu – Baboiu Araritei, Giusca – Vaman, Michiduta – Nicuta, Curcan, Neagu, M.Chiriac – Matveev, apoi, Balan, Stanciuc, Platon, Husdup, Bisoc, Holbocianu si Gafita .Sâmbata, Politehnica joaca acasa de la ora 11:00 cu CSM Galati

Grupa A: RC Gura Humorului – Bucovina Suceava 22-11; Stiinta Petrosani- SCU Alba Iulia 76-14; „U” Cluj – Stiinta Baia Mare 13-35. Clasament: 1. Petrosani – 15 p; 2.Cluj – 10 p; 3. Timisoara – 10 p; 4.Baia Mare -6 p; 5.Gura Humorului – 4 p; 6, Suceava – 9 p; 7.Alba Iulia – 0 p.

Grupa B:CS Navodari – Steaua 3-97; CSM Galati – RC Grivita 12-27. Clasament: 1.Grivita – 9 p; 2. Navodari – 8 p; 3.Steaua – 7p; 4. Dinamo – 7 p; 5.Iasi – 6 p; 6. Galati – 4 p; 7. Bârlad – 1 p.

 

 

Citește toată știrea

Se mişcă apele la rugby

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate