Publicitate

Presedintele ANPC Horia Constantinescu prezinta, într-o postare pe Facebook, imagini ale unui imobil despre care afirma ca, alaturi de alte imobile, apartine direct sau indirect unuia dintre cei mai vehementi contestatari ai sai, functionar public de 11 ani, fara alte surse de venit declarate, si anunta ca va transmite o sesizare complexa catre DNA si ANI, pentru a vedea ”daca exista explicatii pentru norocul acestui personaj”.
”Acest imobil si înca câteva, apartin direct sau indirect unuia dintre cei mai vehementi contestatari ai mei, functionar public in ultimii 11 ani si fara alte surse de venit declarate! De ce nu sunt bun ca presedinte al ANPC? Poate pentru ca nu le mai ies unora bani, cât sa-si construiasca palate, despre care se lauda ca valoreaza peste 800.000 (!!!) EUR! Cu un tata condamnat pentru evaziune fiscala, cu o serie de bunuri preluate de la parintele evazionist pentru a le salva (neavând la data preluarii nicio sursa de venituri, care sa justifice posibilitatea cumpararii) acest personaj vocal, are o reputatie pe care încearca sa o faca uitata, prin Brasov. Au început sa capete curaj operatorii economici si cetatenii din orasul de sub munte si ne transmit informatii pretioase, ca acest material video, pentru care le multumesc!”, scrie presedintele ANPC pe pagina sa de Facebook.

El afirma ca abia asteapta sa fie contestat materialul video, pentru a adauga si alte probe clare.

”Voi transmite o sesizare complexa catre DNA si ANI ss vedem daca exista explicatii pentru norocul acestui personaj! Când te gândesti ca avem deja informatii cu privire la cum s-a construit, ce „interventii” s-au facut, de catre cine si unde, lucrurile se complica! Spre deosebire de personajul proprietar, care mi-a facut zeci de denunturi, ce se incheie încetul cu încetul prin clasari (asa cum deja am primit), al meu este complex si sustinut cu probe clare!”, anunta Horia Constantinescu.

El subliniaza ca nu are „intrari” prin favorurile „dragastoase” ale „reprezentantilor” sai si nu trimite „decolteuri” generoase pentru a impresiona autoritatile competente.

”Astept reactii publice! Dragi brasoveni, stiti cine este personajul?”, este mesajul din finalul postarii.

Horia Constantinescu se afla în conflict cu fostul presedinte al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Brasov Sorin Susanu, disputa dintre cei doi desfasurându-se inclusiv în instanta. Susanu are pe pagina sa de Facebook mai multe postari acuzatoare la adresa conducerii ANPC, cele mai recente fiind cele legate de pensiunea Ferma Dacilor, unde un incendiu s-a soldat cu moartea a opt persoane, inclusiv copii. De asemenea, distribuie articole care contin critici la adresa lui Constantinescu.

 

Citește toată știrea

Şeful de la Protecţia Consumatorului publică imagini cu vila duşmanului său, tot un bugetar
Publicitate