Publicitate

Liderul PSD Iasi, senatorul Maricel Popa, sustine ca actualul edil Mihai Chirica nu va fi adus înapoi în partid, adaugând ca social-democratii au patru variante pentru candidatul la functia de primar, iar numele acestuia va fi cunoscut anul viitor, în functie de sondaje.
Maricel Popa a afirmat, luni, într-o conferinta de presa, ca Mihai Chirica nu va fi adus înapoi în PSD, aceasta varianta fiind vehiculata de câteva saptamâni în mediul politic iesean.

„Mihai Chirica nu va reveni niciodata în partid. A fost dat afara din partid în 2017. Saptamâna trecuta am primit 180 de membri noi în PSD Iasi, organizatia municipala s-a resetat si functioneaza foarte bine cu actualul presedinte interimar, Bogdan Balaniscu. Avem patru optiuni pentru candidatul la Primarie. La anul cel care va sta cel mai bine în sondaje va fi candidatul nostru la Primaria Iasi”, a declarat liderul PSD Iasi, Maricel Popa.

El a precizat ca PSD nu va „împrumuta” candidatul la Primarie de la alte partide si nici nu va lua independenti.

„PSD Iasi poate da un candidat pentru a câstiga Primaria Iasi. Avem sondaje, iar pe judetul Iasi stam foarte bine, mult peste PNL. Avem peste 30 la suta, ei au 20 si ceva. Dar repet, nu îl aducem înapoi pe Chirica”, a mai declarat Popa.

La aceeasi conferinta de presa au participat si ministrii PSD Marius Budai si Gabriela Firea, cei doi fiind întrebati daca edilul iesean Mihai Chirica si presedintele Consiliului Judetean Iasi, Costel Alexe, ambii membri PNL, au venit la cabinetele lor ministeriale cu diverse proiecte pentru Iasi.

„La mine la cabinet Mihai Chirica nu a fost, dar oricând doreste putem avea un dialog. Nici Alexe nu a venit”, a precizat Gabriela Firea.

La rândul sau, ministrul Muncii, Marius Budai, a explicat ca îi cunoaste personal pe Chirica si Alexe, dar ca acestia nu i-au solicitat vreo întrevedere.

 

 

 

Citește toată știrea

Şeful social-democraţilor ieşeni, Maricel Popa, afirmă că edilul Mihai Chirica nu va reveni niciodată în PSD
Publicitate