Publicitate

Antrenorul Gareth Southgate a declarat ca echipa Angliei „nu este acolo unde trebuie sa fie” dupa victoria de vineri cu 2-0 în fata Maltei, dar a refuzat sa îi critice pe jucatori din cauza programului epuizant.
Autogolul lui Enrico Pepe si reusita lui Harry Kane din minutul 62 au adus victoria Angliei în meciul de calificare la Euro 2024. Dar echipa lui Southgate, care era deja calificata pentru turneul din vara anului viitor, a avut o prestatie sub asteptari. „Nu am atins înaltimile pe care le-am atins în acest an calendaristic”, a declarat Southgate.

Southgate a adaugat: „Daca nu începi bine meciurile, este foarte greu sa te ridici, iar noi nu am facut acest lucru. Stim ca nivelul pe care îl avem ar trebui sa fie mai bun, poate fi mai bun. Acele meciuri pe care stii ca le poti câstiga la pas, numarul de meciuri pe care le joaca acesti jucatori, este aproape o autoreglare. Deci, nu este suficienta calitate pe minge si nu sunt suficiente ocazii create, dar am fost jucator si stiu exact cum se simt aceste jocuri. În mod clar, este posibil sa fi avut trei sau patru si cu deciziile, dar oricum nu am creat suficiente ocazii clare pentru a merita asta”.

 

 

Citește toată știrea

Selecţionerul Gareth Southgate: Anglia nu este acolo unde trebuie să fie
Publicitate