Publicitate

Rusia nu reuseste sa avanseze în Ucraina, iar dupa data de 9 mai Putin si-a redefinit cumva obiectivele prin discursurile pe care le-a sustinut. „Ideea este sa citesti ceea ce spune în mod corect”, a precizat Silviu Predoiu, fost sef al SIE. Iata concluziile analizei sale.
„În mod evident în balanta confruntarii militare se regaseste sprijinul cu echipamente militare de ultima generatie primita de Ucraina.

În primul rând hai sa vedem ce se întâmpla în Harkov. În al doilea rând am urmarit discursul lui Putin ca si-a redefinit cumva obiectivele.

A disparut Ucraina din discursul lui. Nu a mentionat nici macar o data Ucraina si a vorbit exclusiv de Donbass si de Crimeea. Într-un fel ciudat s-a întors la discursul de dinainte de declansare a conflictului.

Exista acest obicei la oamenii cu o anumita putere sa îsi anunte intentiile.

Ideea este sa citesti ceea ce spun în mod corect, ceea ce nu am vazut sincer în foarte multe ocazii.

S-a declansat conflictul si a început sa vorbeasca numai de Ucraina si Zelenski.

Acum, dupa discursul de pe 9 mai s-a întors la discursul de dinaintea razboiului. A vorbit despre SUA, despre NATO despre Donbass si despre Crimeea. (…)

Deja se vorbeste, ca si cum nu ar fi foarte grav, ca s-ar putea ca avem de a face cu niste lovituri nucleare tactice.

Pe mine ma îngrozeste usurinta cu care s-a ajuns..adica se poate si mai rau. Cât de rau si pâna unde? De aceea spun ca trebuie sa gasim o formula”, a explicat Silviu Predoiu, fost sef al SIE.

Aflati amanunte de pe antena3.ro.

Citește toată știrea

Semne din discursul lui Putin care dezvăluie planurile în Ucraina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate