Publicitate

Patronul clubului Sepsi, Laszlo Dioszegi (FOTO), a declarat ca, dupa despartirea de Liviu Ciobotariu, noul antrenor va fi anuntat joi seara. El nu a spus numele tehnicianului, însa a precizat ca este vorba de un german.

 
”A fost dorinta noastra (n.r. despartirea de Liviu Ciobotariu). Totdeauna la fotbal stiti cum e, când nu sunt rezultate, trebuie sa luam o decizie. Echipa are nevoie de un soc. Avem foarte mare nevoie de un soc. Nu eram suparat pe antrenori. Nu poti sa schimbi 20 de jucatori. Vreau sa-i multumesc domnului Ciobotariu, cu el am ajuns aproape de grupele Conference League. Mâine, la ora 17:00, o sa numim un alt antrenor. Am promis ca doar mâine (n.r. îi va dezvalui identitatea) la ora 17:00. Este un antrenor strain. Nu a fost niciodata în România. Costel Gâlca e înca în Polonia. Noi nu putem sa mai asteptam. Noi am ales antrenorul. Este din Europa de Vest. E german. E un antrenor valoros, are un CV bun. E un antrenor care stie sa lucreze cu baietii. Cred ca va avea o mâna de fier”, a spus Dioszegi la Digi Sport.

Întrebat daca noul antrenor va fi Bernd Storck, el a raspuns: “Acum sa vedem daca e el (n.r. Bernd Storck) sau nu. Eu consider ca daca e un antrenor bun, o sa îsi dea seama usor-usor. Antrenorul secund e din Sfântu Gheorghe si o sa vorbeasca cu el. Am discutat si cu el. Ideile lui sunt pe placul meu. E un antrenor caruia îi place sa atace, face pressing sus. Atunci redevenim echipa care am fost cu domnul Bergodi, când am avut posesia 55-65-”.

Citește toată știrea

Sepsi va anunţa joi noul antrenor principal. Dioszegi: “E german”
Publicitate