Publicitate

Meta îsi va redenumi serviciul de plati, care înca poarta brandul vechi al companiei, din Facebook Pay în Meta Pay.
Cu o întârziere destul de mare, la mai multe luni de când Facebook a devenit Meta, gigantul american anunta ca va opera aceeasi modificare si în cazul serviciului sau de plati care se va numi pe viitor Meta Pay.

Mutarea nu este una surprinzatoare, ci chiar una care era asteptata mai demult. Meta a facut deja acelasi lucru pentru alte produse ale sale, precum castile de VR Meta Quest si difuzoarele inteligente Meta Portal.

Seful Meta pe zona de fintech, Stephane Kasriel, este cel care a facut anuntul si care spune ca, în fapt, modificarea de nume nu aduce si schimbari în strategia de produs sau în modul de functionare a acestuia.

Kasriel mai spune ca Meta se afla în faza incipienta de dezvoltare a produsului si ca înca încearca sa înteleaga cum ar trebui sa arate si sa functioneze un portofel digital unic.

Compania americana cauta în prezent cele mai bune instrumente pentru dovedirea digitala a identitatii si autentificare, astfel încât portofelul digital sa poata stoca atât carduri, cât si acte de identitate.

Acelasi lucru vor sa-l faca si alte companii americane, precum Apple si Google, însa acestea sunt într-un stadiu mai avansat. Din martie, Apple Wallet este autorizat sa stocheze acte de identitate si permise de conducere în Arizona.

 

Citește toată știrea

Serviciul de plăţi Facebook Pay devine Meta Pay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate