Publicitate

George Simion a refuzat sa spuna cât a platit ca sa fie la o reuniune a conservatorilor în SUA, unde va vorbi Donald Trump. Dupa ce a pretins ca e invitat si se va afla pe aceeasi scena cu Trump, seful AUR, George Simion, ne-a facut mincinosi, vidanjori si a închis conversatia.
George Simion s-a gândit sa puncteze politic si a zburat peste ocean alaturi de mai multi colegi din AUR, printre care Claudiu Târziu, Cristian Terhes si Marian Cucsa. Mai jos, îi vedeti într-o pretinsa conferinta de presa, unde sunt „urmariti” de un singur microfon.

Din SUA, George Simion a anuntat pe FB ca „în urmatoarele 3 zile voi fi în Washington DC ca invitat la cea mai mare conferinta republicana: CPAC / The Conservative Political Action Conference”.

El s-a pozat pe holurile reuniunii lânga o imagine mare cu Donald Trump. Fostul presedinte al SUA este anuntat ca va tine un discurs în cursul zilei de sâmbata. Postarea lui George Simion a stârnit un val mare de entuziasm în rândul sustinatorilor sai, care au distribuit masiv postarea.

Mai mult, pe newsweek

Citește toată știrea

Simion, întrebat de Newsweek cât a plătit să fie la o reuniune unde vorbește Trump: „Vidanjorilor!”
Publicitate