Publicitate

Un localnic din Tiganasi a fost bagat în spatele gratiilor dupa ce a fost depistat beat crita la volan. Acesta avea o alcoolemie uriasa însa a refuzat sa mearga la spital pentru a-I fi prelevate probe biologice de sânge. 
„La data de 25 septembrie, în jurul orei 16, politistii Sectiei 3 Rurala Popricani au depistat în trafic, pe raza comunei Tiganasi, un barbat de 53 de ani, care conducea un auto, emanând halena alcoolica. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Barbatul a refuzat sa se supuna prelevarii de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, iar cercetarile sunt continuate. La data de 26 septembrie, în baza probatoriului administrat în cauza, barbatul banuit de comiterea faptei a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, iar pe 27 septembrie, acesta a fost prezentat cu propuneri legale, Parchetului de pe lânga Judecatoria Iasi si Judecatoriei Iasi, instanta care a dispus arestarea sa preventiva pentru 30 de zile”, au precizat reprezentantii Politiei Iasi. 

Citește toată știrea

Şofer arestat 30 de zile după ce a refuzat să i se determine cantitatea de alcool din sânge
Publicitate