Publicitate

Soldatii rusi din Ucraina se omoara între ei din cauza ororilor razboiului care se întâmpla sub ochii lor. Un militar de 20 de ani a povestit despre starea deplorabila a armatei si despre saracia populatiei civile rusesti. Andrei Ushakov, un soldat rus în vârsta de 20 de ani care a fost luat prizonier de razboi, a declarat ca are cunostinta de sinucideri ale soldatilor rusi. În plus, unii dintre ei s-au ranit cu focuri de arma pentru a se putea întoarce acasa, relateaza The Daily Mail.
Potrivit acestuia, soldatii rusi din Ucraina se confrunta cu lipsa acuta de alimente. Adesea, acestia împart o ratie uscata pentru trei.

Soldatul rus captiv spune ca s-a înrolat în armata pentru a-si sustine financiar familia. În captivitate, i s-a permis sa îsi sune mama, dar aceasta nu a crezut cuvintele fiului sau, care spunea ca televiziunea rusa prezinta minciuni despre razboiul din Ucraina. I-am spus mamei mele ca tot ce vedea la televizor era o minciuna, dar nu m-a crezut

„I-am spus mamei mele ca tot ce vedea la televizor era o minciuna, dar nu m-a crezut. M-a întrebat direct daca sunt sub hipnoza când i-am spus ca tot ce a vazut la televiziunea rusa este o minciuna”, a declarat militarul. În acelasi timp, el a avut deja timp sa regrete decizia gresita pe care a luat-o. Cu toate acestea, el recunoaste ca, în ciuda bogatiei Rusiei, familia sa traieste în saracie.

Cititi materialul integral pe newsweek.ro

 

Citește toată știrea

Soldat rus: I-am spus mamei mele că tot ce vedea la televizor era o minciună, dar nu m-a crezut”
Publicitate