Publicitate

PSD este cotat la 37- intentie de vot, în timp ce PNL se claseaza pe locul doi, cu 23-, arata un sondaj Avangarde realizat, în iulie, la comanda PSD. În ceea ce priveste încrederea, pe primul loc se afla liderul PSD, Marcel Ciolacu, cu 25- cota de încredere, urmat de premierul Nicolae Ciuca (18-) si de presedintele Klaus Iohannis (15-).
Conform sondajului, în ceea ce priveste intentia de vot, PSD are 37-, PNL – 23-. AUR se claseaza pe locul trei, cu 11-, în timp ce USR ar obtine doar 9-. Singurul partid care ar mai trece pragul electoral ar fi UDMR – 5-. Formatiunile conduse de Liviu Dragnea (APP) si Ludovic Orban (Forta Dreptei) sunt cotate la 2-. 

La capitolul încredere, clasamentul este deschis de liderul PSD Marcel Ciolacu, cu 25- cota de încredere. Pe locul doi se situeaza premierul si presedintele PNL Nicolae Ciuca (18-), iar podiumul este completat de presedintele Klaus Iohannis (15-). Liderul AUR George Simion are o cota de încredere de 11-, în timp ce presedintele USR, Catalin Drula, aduna 9-. Ludovic Orban (8-) si Dacian Ciolos (6-) ocupa ultimele pozitii. 

Sondajul a fost realizat în perioada 22-31 iulie 2022, pe un esantion de 902 subiecti, prin metoda CATI (telefonic). Marja de eroare este de +- 3,4-.

 

 

 

Citește toată știrea

Sondaj Avangarde: PSD a ajuns la 37% în ceea ce priveşte intenţia de vot, iar PNL are 23%
Publicitate