Publicitate

Fosta miss Buzau, aproape de Ciolacu. Cristina Elena Arghir, fosta cumnata a primarului Robert Negoita, a fost plasata de ministrul Economiei, Florin Spataru, în Consiliul de Administratiei al Loteriei Române. Vicepremierul si ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, i-a oferit si el un loc caldut în Consiliul de Administratie al companiei Rofersped SA, firma de expeditii al falimentarei CFR Marfa.
Anterior, Arghir beneficiase de o numire asemanatoare la SIF Oltenia. În plus, aceasta a ramas si la conducerea companiei Internet si Tehnologie S3, firma administratiei locale Sector 3, de unde încaseaza în jur 5.000 de euro lunar.

Sorina Docuz, fosta Miss Buzau, s-a casatorit cu primarul Robert Negoita în anul 2013. Pe atunci el avea 41 de ani, iar ea, 22 de ani. Petrecerea a avut loc la hotelul Rin Grand Hotel. Nu se stie daca la eveniment a participat si deputatul de Buzau Marcel Ciolacu, actualul lider al PSD. Însa, la începutul anului 2016, primarul Robert Negoita a divortat la notar de Sorina Docuz.

Dupa mai bine de un an de la divort, Sorina Docuz s-a casatorit civil cu Madalin Stan, fostul partener de afaceri al lui Nelu Iordache, cunoscut ca „Madalin de la Giurgiu”. Se întâmpla pe 1 noiembrie 2017. Nasul cuplului a fost celebrul afacerist Nelu Iordache, condamnat anul trecut la 11 ani si noua luni de închisoare pentru fraude cu fonduri europene. Dar nici acest mariaj nu a rezistat.

Anturajul lui Marcel Ciolacu are ocazia sa o vada destul de des pe Sorina Docuz, de ceva vreme.

Cititi materialul integral pe defapt.ro

 

 

Citește toată știrea

Sora unei foste miss Buzău a primit de la subalternii politici ai lui Ciolacu funcţii grase la CFR şi Loterie
Publicitate