Publicitate

Nicolae Stanciu, capitanul echipei nationale a României, a ratat un penalti în meciul cu Kosovo, dar a si marcat primul gol al meciului. El este sigur ca daca tricolorii câstiga sase puncte în urmatoarele doua meciuri, vor face un pas mare spre calificare.
„Am stat destul de mult timp la vestiar, nu ni se comunica nimic exact. Nu stiai cât timp va dura si s-a tot prelungit, dar ne bucuram ca am continuat meciul si am câstigat în cele din urma. Le-am cerut coechipierilor sa fie calmi, cred ca asta ne-a lipsit cu Israel. Era important sa fim calmi pentru ca am vazut ce au facut ei si cum încercau sa îl influenteze pe arbitru, iar noi nu trebuia sa enervam. Despre lovitura de la 11 metri ratata, din pacate la echipa nationala nu am un istoric bun la penalti-uri. Eram sigur ca voi marca golul victoriei pentru ca stiu cât iubesc echipa nationala. Dar asta a fost. Mister va decide acum cine va executa în continuare, Ianis sau Denis.

Urmeaza doua meciuri despre care se crede ca sunt usoare, dar nu sunt. Daca vom reusi sa tratam aceasta dubla cu seriozitate si sa luam sase puncte, da, facem un pas mare spre calificare”, a declarat Nicolae Stanciu dupa victoria cu 2-0 obtinuta marti seara în meciul cu nationala din Kosovo, în calificarile pentru Euro 2024.

România a învins Kosovo, scor 2-0, marti seara, pe Arena Nationala, în grupa I de calificare la Euro-2024. Meciul, întrerupt în minutul 18, din cauza tortelor si scandarilor, s-a reluat dupa aproximativ 50 de minute. Golurile au fost marcate de Nicolae Stanciu (83) si Valentin Mihaila (90+3).

Citește toată știrea

Stanciu: Dacă vom reuşi să luăm şase puncte din dubla care urmează, vom face un pas mare spre calificare
Publicitate