Publicitate

Cele doua victime din accidentul care a avut loc miercuri la Razboieni se afla internate în continuare la Iasi, la Spitalul „Sf. Spiridon”.
Soferul masinii de Politie, în vârsta de 27 de ani, este internat în Clinica de Ortopedie – ATI dupa ce a suferit o fractura de bazin cu hematoame cu sângerare activa. Celalalt pasager al masinii, care se afla pe locul din dreapta fata, în vârsta de 29 de ani, are mai multe contuzii. „Pacientul prezinta plaga parietala dreapta, contuzie toraco-abdominala, contuzie la genunchiul stâng, contuzie la mâna dreapta, hematom submandibular drept. Trebuie sa mai faca o radiografie de craniu, reevaluare în Clinica Buco-Maxilo-Faciala si consult la Clinica de Chirurgie Plastica”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoesu, medic-sef UPU-SMURD.

Echipajul de politie se îndrepta dinspre Iasi spre Târgu Frumos cu semnalizarea sonora pornita atunci când soferul masinii din fata a virat la stânga. Masina de politie s-a rasturnat de mai multe ori si s-a oprit în sant, iar unul dintre politistii din masina a fost proiectat prin parbriz, neavând centura de siguranta.

Citește toată știrea

Starea poliţiştilor răniţi la Războieni în maşina de serviciu: cel fără centură, rănit mai grav
Publicitate