Publicitate

Politehnica Iasi face astazi primul pas în sezonul 2022-2023, un sezon în care toata lumea se gândeste doar la promovarea în elita. De la ora 11:30, formatia pregatita de Claudiu Niculescu se va confrunta, la Galati, cu o echipa nou-promovata, Otelul. Desi gazdele au anuntat, în buza campionatului, reluarea colaborarii cu fostul combinat siderurgic, detinut acum de o companie renumita pe plan international, Poli are azi, de departe, prima sansa. Iasul a mutat consistent în aceasta vara, aducând multi jucatori experimentati români, dar si tineri promitatori sau straini cu CV-uri interesante. 
Luând în calcul si conditiile de care are parte Poli, cu o baza sportiva impecabila si salarii la nivelul primului esalon, platite la timp, optimismul oficialilor, antrenorilor si jucatorilor ieseni legate de atingerea obiectivului este justificat. Oaspetii au si anuntat ca îsi doresc sa porneasca în forta sezonul, mai ales ca programul primelor runde este accesibil. Antrenorul Politehnicii, Claudiu Niculescu, nu s-a ferit sa spuna si ca vizeaza victoria pe malurile Dunarii, desi a avut cuvinte de lauda la adresa gazdelor.

Politehnica a ajuns la Galati aseara, dupa ce s-a antrenat în cursul diminetii în Copou si va reveni acasa imediat dupa meci.

Mai trebuie precizat ca oficialii Politehnicii erau optimisti ca aseara va fi rezolvat dreptul de joc al jucatorilor Jankov, Knoflach si Roman.

Formatiile probabile

Otelul: Dur-Bozoanca – Rus, Yabre, Azinovic, Nedelea – Jardan, Markovic, Gorovei – Mitoi, Cîrjan, A. Nica.
Poli: Jankov – Martac, Lica, Tincu, Finica – Vasvari, Fr. Cristea – Bujor, Karachanakov, Hunte – Tomczyk. 

Citește toată știrea

Start în cursa pentru promovare. Iaşul merge la victorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate