Publicitate

Publicam saptamâna trecuta o ancheta de presa legata de felul în care preotul-neurochirurg Stefan Mindea si-a construit o afacere cu membrane biologice la suprapret, profitând de suferinta semenilor sai. Si, pe alocuri, i-am pus la îndoiala si anumite aspecte din pregatirea profesionala în America, pregatire care i-a oferit aceasta aura de credibilitate, dincolo de care aproape ca nu poti privi. Dar, în mod total surprinzator, am remarcat ca, în cursul ultimelor câteva zile, CV-ul lui Stefan Mindea s-a modificat.
Pentru ca am lucrat investigatia legata de afacerea lui cu membrane si infiltratii magice privind continuu catre pregatirea lui profesionala, am si pastrat o copie a CV-ului doctorului Mindea, în forma lui din momentul izbucnirii scandalului mediatic. Astfel, am putut remarca faptul ca, între timp, de la momentul publicarii anchetei si pâna acum, în respectivul CV s-au operat o serie de modificari.

Una dintre ele este aceea ca în vechiul CV în categoria Arii de Expertiza Neurochirurgicala nu exista Neurochirurgie ULTRA minim invaziva. În noua varianta a CV-ului, Mindea a facut aceasta adaugire, insinuând ca are si marca înregistrata pe procedura, prin simbolului de marca comerciala TM (trademark), desi de pe site a scos TM de la tehnica ultra minim invaziva.

Vezi mai multe detalii pe mediaquality.ro; SURSA FOTO: basilica.ro

Citește toată știrea

Ştefan Mindea, preotul-neurochirurg, şi-a modificat peste noapte CV în urma dezvăluirilor din presă
Publicitate