Publicitate

Universitatea de Stiintele Vietii „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi (USV) anunta câstigarea primelor medalii la tir cu arcul de catre studentii sai legitimati la ACS-USV Iasi, clubul sportiv al universitatii iesene. 
Vestile grozav de bune vin de la studentii nostri implicati în activitati sportive, la nivel de performanta. Rezultatele Campionatul National Indoor la tir cu arcul au adus locul I si al II-lea la arc compound senioare si locul I echipe mixte seniori. Tinerele sportive studiaza Peisagistica în cadrul facultatii de Horticultura a USV Iasi.

„ Prima competitie din cadrul Campionatului National Indoor la  tir cu arcul din 2024, desfasurat la Aninoasa a reprezentat si primele medalii de aur si argint pentru ACS – USV Iasi, prin studentele Alexandra Creanga, Ana Traistaru, Sandu Gabriel – antrenori Geanina Ivu, antrenor coordonator Cezar Alexandrescu”, a transmis prof. univ. dr. Vasile Stoleru, prorector cu activitatile sociale.

USV Iasi încurajeaza si sustine performanta academica si sportiva oferind propriilor studenti, tinerilor în general, oportunitati si cadrul necesar activitatilor de acest fel, echipa de fotbal a studentilor activând în Liga a IV-a.  De asemenea, medaliata cu aur este studenta Maria Andone, multipla campioana la aruncarea greutatii, legitimata la ACS-USV Iasi.

USV Iasi a dat tonul pastrarii vârfurilor sportive la Iasi prin sustinerea atât a  performantei academice cât si pe cea sportiva. Alaturi de bursele de studiu, merit si de performata, USV Iasi ofera si burse speciale pentru activitati extracurriculare sportive/cultural-artistice, în valoare de 900 lei pe luna.

Citește toată știrea

Studenți ai USV Iași pe podim la tir cu arcul – FOTO
Publicitate