Publicitate

Mihai Grecea si Adrian Albu, cei doi supravietuitori de la Colectiv, prezenti joi, la Curtea de Apel, la citirea sentintei în dosarul Colectiv, au spus ca „statul român s-a spalat pe mâini”, „justitia fiind înfaptuita conform legii în vigoare”.
„Justitia, conform legii, a fost înfaptuita. Dreptate nu se va face atât timp cât justitia este înfaptuita dupa legi blânde”, a scris Adrian Albu pe Facebook.

Mihai Grecea, la Curtea de Apel: „Justitie s-a facut conform legislatiei în vigoare. S-a schimbat foarte putin de la Colectiv. Institutii publice sau private, cluburi, restaurant, scoli sau chiar primarii în care intri pe propria raspundere. Statul român s-a spalat pe mâini. N-am vazut, de exemplu, mamele din tara asta sa iasa în strada si sa protesteze ca nu-si mai duc copiii la scoala pentru ca nu au încredere ca pot supravietui în situatia asta. Câta vreme societatea româneasca nu va pune presiune pe administratorii vietii publice, nu se va schimba nimic”.

Pe pagina de Facebook a regretatului Jean Chelba, tatal unui tânar decedat în incendiul din 2015, a fost publicat mesajul: „Cei care au dat sentinta de astazi, sa fie siguri ca la Judecata de Apoi, Judecatorul cel Mare nu are nevoie de spagi. El nu o sa faca justitie, El o sa faca dreptate!”.

Cu mesajul „Piedone la puscarie!”, Catalin Scânteie, unul dintre supravietuitorii de la Colectiv, a scris ca primarul a primit ce merita. „Deci stia el Piedone bine ce stia de a vrut s-o-ntinda din tara! Daca nu l-ar fi saltat atunci de la aeroport, acum probabil ca l-ar fi cautat prin Costa Rica. Ce jeg de om! Dupa fapta si rasplata!”.

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat, joi, de Curtea de Apel Bucuresti, la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv, în conditiile în care condamnarea în prima instanta a fost de 8 ani si 6 luni de închisoare. Decizia este definitiva.

Patronii clubului, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, au primit pedepse între 6 ani si 4 luni si 11 ani si 8 luni de închisoare, aceasta fiind de altfel si cea mai grea pedeapsa.

Citește toată știrea

Supravieţuitori de la Colectiv, despre condamnări: „Dreptate nu se va face atât timp cât justiţia este înfăptuită după legi blânde”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate