Publicitate

Dupa ce în primele doua saptamâni de dupa reunire s-a antrenat la Miroslava, Politehnica Iasi a început de ieri o noua etapa a programului de pregatire precompetitional. 
Formatia pregatita de Claudiu Niculescu, Mugurel Cornateanu, Radu Sardescu si Lucian Turcu s-a deplasat la Cheile Gradistei, unde are loc primul cantonament al verii. Asa cum am anticipat, la munte au mers 25 de fotbalisti, inclusiv Torino Marciano Silvano Hunte (foto), o extrema olandeza cu origini surinameze care va împlini 32 de ani pe 14 decembrie.

Hunte (1,84 metri), care a trecut pe la câteva echipe olandeze cunoscute, FC Eindhoven (2013-2015), Venlo (2015-2018 si 2020-2021), Almere-City (2018-2020) si Den Bosch (în acest an), a semnat ieri dimineata un contract cu Poli.

Fotbalistul are 27 de goluri si 28 de pase de gol în cele 243 de prezente în primele doua esaloane olandeze si Cupa Olandei, între acestea numarându-se 53 de meciuri în prima liga. Oficialii Politehnicii spera ca Hunte sa fie surpriza campaniei de transferuri a verii.

Poli va lucra la munte pâna pe 5 iulie, principalul obiectiv al perioadei fiind acumularile fizice si stabilirea unor relatii de echipa într-un grup format din foarte multi fotbalisti noi. Jucatorii vor fi apoi liberi pâna pe 8 iulie, când se va pleca în al doilea cantonament al verii, în Bulgaria, unde se va pune accent pe latura tehnico-tactica si pe meciuri amicale. Liga a II-a de fotbal începe pe 6 august. 

Citește toată știrea

Surpriza campaniei de transferuri a verii? Poli Iaşi urcă la munte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate