Publicitate

Numele celor trei barbati suspecti de uciderea omului de afaceri sibian Adrian Kreiner au aparut pe portalul de judecata al Tribunalului Sibiu, potrivit turnulsfatului.ro. Acestia sunt Cosmin Costinel Zuleam, Laurentiu Ghita si Marian Cristian Minae. Informatia a fost postata initial de fostul politist Marian Raduinea, pe pagina sa de Facebook.

Propunerea de arestare preventiva se va judeca în 22 noiembrie, de la ora 9.30 la Completul 6 Drepturi si Libertati, se precizeaza pe site-ul just.ro.

Procurorii sibieni au anuntat vineri ca s-a început urmarirea penala împotriva celor trei presupusi ucigasi ai omului de afaceri Adrian Kreiner. Acestia sunt din judetul Dolj si au vârsta de 31, 33 si 34 de ani. Ei sunt acuzati de comiterea infractiunilor de omor calificat si tâlharie calificata.

”Pâna în prezent nu s-a reusit localizarea acestora, existând posibilitatea sa fi parasit teritoriul tarii. Doi dintre autori au antecedente penale”, anunta prim-procurorul Parchetului de pe lânga Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu.

Tot vineri, procurorul de caz a dispus retinerea unui barbat de 44 de ani din localitatea Dumbravita, judetul Timis, fata de care s-a dispus începerea urmaririi penale petnru favorizarea infractorului. El i-ar fi ajutat pe cei trei cu gazduire si transport, contribuind la plecarea din tara a unuia dintre autori, precizeaza procurorul sibian.

”Din probele administrate pâna în prezent se contureaza ideea ca motivul patrunderii în locuinta victimei a fost jaful”, se mai arata într-un comunicat remis de Parchetul de pe lânga Tribunalul Sibiu, potrivit turnulsfatului.ro.

SURSA: G4MEDIA

Citește toată știrea

Suspecţii pentru uciderea omului de afaceri sibian Adrian Kreiner sunt: Zuleam, Ghiţă şi Minae
Publicitate