Publicitate

Târgul de Carte Gaudeamus revine la Iasi cu cea de-a treia editie, în prima saptamâna a noului an scolar. În perioada 13-17 septembrie, pe Bulevardul Stefan cel Mare si Sfânt, sunt amplasate pavilioane expozitionale de unde iesenii pot achizitiona atât materiale pentru învatamântul preuniversitar si universitar, cât si cele mai cautate titluri.
Presedintele de onoare al editiei este conf. univ. dr. Ioan Milica, scriitor si publicist, directorul general al Bibliotecii Centrale Universitare din Iasi, iar deschiderea oficiala a editiei are loc miercuri, 13 septembrie, la ora 12:00. Programul de vizitare este între orele 10:00 si 20:00.

„Oferta editiei de anul acesta include cele mai recente aparitii editoriale, publicate de peste 40 dintre cele mai cunoscute edituri din tara si prezentate în cadrul a 30 de standuri, o gama larga de jocuri, materiale educationale si muzica si o suita de lansari si prezentari de carte, programate în a doua parte a evenimentului”, spun organizatorii. Pasionatii de lectura care nu vor ajunge la Târgul de Carte Gaudeamus vor putea urmari standurile virtuale ale tuturor participantilor pe site-ul gaudeamus.ro.

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România a avut loc pentru prima data la Iasi în anul 2019 si a fost reluat, dupa o pauza de doi ani, în 2022. Evenimentul este organizat de Radio România, prin Echipa Gaudeamus si Radio România Iasi, cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi.

Citește toată știrea

Târgul de Carte Gaudeamus revine la Iași în perioada 13-17 septembrie
Publicitate