Publicitate

Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” din Iasi (UMF) este unul dintre organizatorii unui simpozion care va aduce în atentia publicului unele dintre cele mai moderne tehnici de chirurgie minim invazive folosite în lume. 
Societatea de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala din România organizeaza evenimentul în parteneriat cu Academia de Stiinte Medicale si UMF Iasi. „Simpozionul Regional Multidisciplinar de Tehnici Minim Invazive” a ajuns la cea de-a doua editie si va avea loc la Iasi în perioada 30 martie – 2 aprilie 2023.

„Manifestarea se adreseaza comunitatii medicale si stiintifice din specialitati precum radiologie, urologie, ginecologie, endocrinologie, gastroenterologie, diabet nutritie si boli metabolice, cardiologie, neurologie, neurochirurgie, chirurgie vasculara, oncologie, dar si tuturor specialitatilor conexe interesate de cele mai recente tehnici minim invazive din domeniul radiologiei interventionale”, au transmis organizatorii.

Acestia spun ca manifestarea stiintifica este cea mai importanta din rândul celor derulate de Societatea de Neroradiologie, iar printre temele ce vor fi abordate se numara si tratamentul minim invaziv în terapia durerii, patologia venoasa acuta (tromboza venoasa profunda, trombembolism pulmonar), patologia cerebrovasculara determinata de accidentul vascular ischemic (STROKE) si accidentul vascular hemoragic.

Cu ocazia anuntarii evenimentului, a fost lansata si invitatia de participa la acest eveniment stiintific catre toti specialistii din domeniu, pentru a complet „portofoliul de cunostinte” care va fi prezentat publicului. 

Citește toată știrea

Tehnici moderne de intervenţii minim invazive, prezentate într-un simpozion important derulat la Iaşi
Publicitate