Publicitate

Unii ieseni nu se sfiesc sa se urce la volanul masinilor ori bauti ori fara sa aiba permis de conducere valabil.
În acest sens, vineri, la ora 16:30, politistii Serviciului Rutier Iasi – B.D.N.E. au oprit în trafic un sofer, de 26 de ani, din comuna Comarna, în timp ce conducea un autoturismul pe DJ 249B în comuna Comarna, judut Iasi. Întrucât acesta emana halena alcoolica, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la sediul IML Iasi în vederea recoltarii de probe biologice. În cauza s-a întocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunii de ”conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante”.

De asemenea, ieri, ora 17:45, politistii Biroului Rutier Pascani au depistat în trafic, pe strada Ceferistilor din mun. Pascani, un tânar de 18 ani, din localitate, care conducea un autoturism fara a detine permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule. Acesta este cercetat pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere. În urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca masina i-a fost încredintata spre conducere de un alt tânar de 19 ani, din mun. Pascani, fata de care se fac cercetari pentru încredintarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu detine permis de conducere.

Mai mult, în aceeasi seara, în jurul orei 18.00, un echipaj de politie rutiera din cadrul Politiei orasului Hârlau a oprit în trafic, pe DJ 281 D, în comuna Focuri, un autoturism, iar cu ocazia controlului s-a stabilit faptul ca soferul masinii, un tânar de 20 de ani, din comuna Cotnari, jud. Iasi are dreptul de a conduce suspendat. S-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Citește toată știrea

Tineri ieşeni prinşi la volan băuţi, fără permis sau având dreptul de conducere suspendat
Publicitate