Publicitate

Potrivit topului Forbes, fostul mare jucator de tenis român a fost detronat. Desi are o avere de 2 miliarde de dolari, Ion Tiriac se afla pe locul doi în clasament. 
Daniel Dines i-a luat locul, în acest moment, acesta fiind cel mai bogat român, cu o avere de 2,1 miliarde de dolari. Averea acestuia ”a explodat” în 2023.

Dines se afla pe locul 1456 în topul bogatilor lumii, în timp ce Ion Tiriac ocupa locul 1486.

„Ca sa construiesti un business ai nevoie de a întelege foarte bine care este dinamica pietei, cum sa faci cu marketing, cum sa îti întelegi clientul, cum se adresezi nevoia unui client. Noi am pornit prin a face o aplicatie, fara sa întelegem absolut nimic, si normal ca am esuat.

Am avut noroc ca o parte din aplicatie, tehnologia pe care am dezvoltat-o era, de fapt, folositoare unui cu totul si cu totul alt segment de business de care noi nu aveam habar si am sfârsit prin a construi o componenta software pe care alte firme o foloseau. Am vândut câtiva ani software la IBM Microsoft si la alte firme mari care, în particular, foloseau componenta noastra ca sa interactioneze cu alte aplicatii prin interfata lor grafica.”, a declarat Daniel Dines pentru Antena 3.

Daniel Dines si Ion Tiriac sunt urmati, în top, de Dragos Paval, Ion Stoica, Matei Zaharia si Adrian Paval. 

Citește toată știrea

Țiriac nu mai este cel mai bogat roman. A fost detronat de un antreprenor din IT
Publicitate