Publicitate

Cinci persoane au fost ranite, vineri, în urma unui accident de circulatie petrecut pe DN 15D, lânga localitatea Cantalaresti, de pe raza comunei Stefan cel Mare.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vaslui, în accident au fost implicate trei autovehicule. Cele cinci persoane ranite, între care si un copil, au fost transportate la spital.

„Vineri, la ora 17,23, a fost facuta o sesizare, prin SNUAU 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 15D, în proximitatea localitatii Cantalaresti, comuna Stefan cel Mare, sensul spre municipiul Iasi. În accident au fost implicate trei autovehicule si au suferit vatamari corporale cinci persoane, patru adulti si un copil, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauza sunt efectuate cercetari pentru stabilirea împrejurarilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a declarat purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie judetean Vaslui, Bogdan Gheorghita.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui, la locul accidentului s-a intervenit cu patru echipaje.

„Detasamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu patru autospeciale, dintre care doua ambulante SMURD si echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DN 15D, în localitatea Cantalaresti. La sosirea echipajelor de interventie, una dintre victime se afla întinsa pe carosabil. Toate persoanele ranite au fost evaluate medical”, a declarat purtatorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

SURSA: Agerpres

 

Citește toată știrea

Trei maşini s-au ciocnit violent pe raza localităţii Cănţălăreşti: cinci persoane au ajuns la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate