Publicitate

Un tânar de 20 de ani si doi adolescenti de 16 si 17 ani au fost retinuti de politisti dupa ce, mascati fiind, au furat o masina dintr-un sat din judetul Constanta si au abandonat-o în alta localitate. Autoturismul a fost condus de tânarul de 20 de ani, care nu are permis.
Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Constanta au transmis marti, ca politistii au retinut pentru 24 de ore un barbat de 20 de ani si doi adolescenti, de 16 ani, respectiv 17 ani, banuiti de furt calificat si conducerea unui vehicul fara permis de conducere. 

“În noaptea de 16 spre 17 noiembrie, acestia ar fi sustras un autoturism parcat pe strada Aurel Vlaicu din satul Nisipari, judetul Constanta. Ulterior, barbatul de 20 de ani ar fi condus autoturismul respectiv, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în satul Nisipari, comuna Poarta Alba, precum si pe D.J. 228 si D.N. 22C. Ulterior, ar fi abandonat autoturismul sustras în extravilanul satului Nazarcea, judetul Constanta”, au anuntat politistii.

Cei trei erau mascati atunci când au furat masina, au aratat procurorii Parchetului de pe lânga Judecatoria Medgidia. Barbatul si cei doi adolescenti au fost retinuti, pentru 24 de ore, fiind încarcerati în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Constanta, urmând sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

Citește toată știrea

Trei tineri s-au mascat şi au furat o maşină dintr-un sat şi au abandonat-o în altă localitate
Publicitate