Publicitate

Politehnica Iasi a efectuat ieri primul antrenament al saptamânii în care va debuta în editia 2022-2023 a Ligii a II-a de fotbal. Primul meci oficial pentru Poli va avea loc sâmbata, la Galati, în compania echipei locale Otelul. Disputa cu echipa nou-promovata în esalonul doi va începe la ora 11:30.
Pregatirea confruntarii cu galatenii va mai cuprinde doua antrenamente astazi si câte o sedinta de pregatire miercuri, joi si vineri dimineata. Vineri dupa amiaza se va pleca la Galati, de unde se va reveni acasa imediat dupa meci. Pe lânga efectuarea ultimelor retusuri ale jocului, în aceste zile se va definitiva si lotul de jucatori. Dupa renuntarea la vasluianul Dohotariu, este posibil sa fie legitimati doi dintre portarii aflati în probe, austriacul Knoflach si Jankov (Macedonia de Nord).

În ceea ce-l priveste pe atacantul englez Harrison, care a semnat o dubla în testul de sâmbata cu Dante Botosani, acesta va mai fi testat în aceasta saptamâna. Daca englezul va ramâne în Copou, este studiata varianta împrumutarii tânarului Ciubancan, care a fost cumparat în aceasta vara de la Soimii Lipova. Asta pentru ca antrenorul Claudiu Niculescu, care mizeaza pe un modul cu un singur atacant, mai are înca doua vârfuri în lot, Tomczyk si Plohotniuk. Tot în aceste zile se va limpezi si situatia posibilei achizitionari a unui nou mijlocas central, cu profil ofensiv.

 

 

Citește toată știrea

Ultimele reglaje la Poli Iasi înaintea startului Ligii a II-a de fotbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate