Publicitate

O persoana a murit si alte trei, între care un copil, au ajuns la spital în urma unui grav accident rutier produs, luni, pe drumul national 51A, în judetul Teleorman, unde un autoturism s-a izbit violent de un TIR care circula din sens opus.
Potrivit IPJ Teleorman, accidentul a avut loc luni dupa-amiaza, pe DN 51 A, între localitatile Zimnicea si Fântânele, unde un autoturism condus de un barbat în vârsta de 46 de ani, din municipiul Alexandria, s-a ciocnit frontal cu un camion condus de un barbat în vârsta de 67 de ani, de cetatenie turca.

„În urma impactului a rezultat decesul conducatorului auto în vârsta de 46 de ani si vatamarea corporala a pasagerilor din autoturism, o femeie în vârsta de 44 de ani, un copil minor în vârsta de 11 ani, ambele din municipiul Alexandria si vatamarea corporala a conducatorului camionului, fiind transportati la o unitate medicala pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Teleorman. 

Conform ISU Teleorman, soferul autoturismului a fost scos de catre echipa de decarcerare din caroseria deformata a masinii în stop cardio-respirator si predat echipajelor medicale, care nu l-au putut resuscita. Dupa accident, traficul rutier pe DN 51 A a fost blocat.

Citește toată știrea

Un autoturism a izbit violent un TIR: un bărbat a murit, iar alte trei persoane sunt rănite
Publicitate