Publicitate

Un accident spectaculos a avut loc, luni seara, în municipiul Ploiesti, unde un autoturism s-a izbit violent de un altul, a doua masina fiind proiectata într-un autoturism parcat, iar apoi în vitrina unui magazin. Doua persoane – unul dintre soferi si o pasagera aflata în masina acestuia – au ajuns la spital în urma accidentului.

Accidentul a avut loc luni seara, în jurul orei 19.45, în cartierul Mihai Bravu din Ploiesti, la intersectia dintre Aleea Chimiei si Aleea Petrochimistilor.

”În urma cercetarilor efectuate, a reiesit faptul ca, un barbat de 57 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de catre un tânar de 27 de ani. Dupa impact, autoturismul condus de tânarul de 27 de ani a fost proiectat în vitrina unui magazin si ulterior într-un alt autoturism stationat. În urma producerii accidentului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului auto de 27 de ani si a unei tinere de 30 de ani, pasagera în acelasi autoturism. Acestia au fost transportati la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, informeaza oficialii Politiei Judetene Prahova.

Cei doi soferi implicati în accident a fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în ambele cazuri. Politistii au deschis dosar de cercetare penala pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa.

Citește toată știrea

Un autoturism lovit de altă maşină a fost proiectat în vitrina unei patiserii din Ploieşti
Publicitate