Publicitate

O femeie din Vrancea a sunat la 112 si a anuntat ca, dupa un scandal cu concubinul ei, acesta a luat fetita de doi ani, a urcat-o în caruta si a plecat într-o directie necunoscuta. Femeia se ascunsese la niste vecini cu trei dintre copii. Olitistii l-au sunat si, mai bine de o ora, au încercat sa afle unde se afla, obtinând câteva indicii în timpul comvorbirii. Barbatul a amenintat ca se sinucide, iar fetita ”nu va mai fi gasita”. IPJ Vrancea anunta ca politisii din cadrul Sectiei 9 Politie Rurala Odobesti au fost solicitati, dupa un apel la 112, sa intervina
”Un apel telefonic îi anunta despre faptul ca o femeie are unele neîntelegeri cu concubinul sau. Cunoscând zona, le-a luat câteva minute sa ajunga la familia la care se refugiase femeia împreuna cu 3 dintre cei 4 copii ai sai. Vizibil agitata, le-a relatat politistilor faptul ca, în jurul orei 14:00, concubinul sau a revenit la domiciliu aflându-se în stare vadita de ebrietate, a început sa provoace scandal, sa-i adreseze injurii si amenintari cu acte de violenta. Pentru a evita ca acest conflict sa degenereze în acte de violenta, femeia a parasit domiciliul si s-a adapostit la locuinta unor vecini. Aceasta le-a povestit ca fiica sa, în vârsta de aproape 2 ani, a fost luata de concubin, care a plecat cu un atelaj hipo, necunoscând directia de deplasare a acestuia”, a transmis, duminica seara, sursa citata. Politistii au explicat ca unul dintre politisti l+a sunat pe barbat.

”Pret de mai bine de 1 ora, a încercat sa stabileasca unde se afla. Sub presiunea faptului ca barbatul ameninta ca se va sinucide iar fetita “nu va mai fi gasita ” daca vor interveni, în timpul apelului Ionut a “extras “ un detaliu extrem de important care i-a condus spre locul unde se aflau cei doi: într-un catun, la circa 4 km de domiciliu, într-o zona cu teren accidentat, la un adapost abandonat. L-au observat de la distanta având o secure în mâna si au cerut imediat sprijinul unui alt echipaj de politie. La vederea autospecialelor, barbatul a devenit agresiv atât verbal cât si fizic, amenintând atât cu acte ce i-ar fi pus în pericol viata fetitei cât si cu suicidul”, a mai transmis sursa citata. Politistii au reusit sa se apropie, l-au imobilizat si încatusat pe barbat si în câteva secunde era deja în autospeciala de politie.

”Colega noastra Daniela a fugit catre adapost, auzind printre tipetele barbatului, vocea celei mici. A gasit-o teafara, pe paie, în adapostul de animale. La fata locului a fost solicitat un echipaj de ambulanta care a preluat barbatul si transportat la o unitate medicala de specialitate. Fetita nu a fost victima vreunei infractiuni, iar pâna la reîntâlnirea cu mama sa, a adormit linistita în bratele colegei noastre Daniela, care, desi si-a început activitatea din decembrie 2023, are cu siguranta atributele unui bun politist: empatia si dragostea pentru semeni”, au mai transmis politistii.

IPJ Vrancea anunta ca a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, însa femeia a refuzat emiterea unui ordin de protectie. Barbatul are acum un dosar penal pentru ”amenintare”.

 

Citește toată știrea

Un bărbat a ameninţat că se sinucide, iar fiica sa de 2 ani ”nu va mai fi găsită”, după o ceartă cu concubina
Publicitate