Publicitate

Un barbat care a încercat sa cumpere o masina a fost jefuit de trei indivizi, pe o strada din Brasov, fiindu-i sustrasa suma de 42.500 de lei. Cei trei au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.
Reprezentantii Parchetului de pe lânga Judecatoria Brasov au transmis, marti, ca procurorii au deschis dosar penal fata de trei persoane, pentru savârsirea infractiunii de tâlharie calificata. 

“În data de 19.11.2023, în jurul orei 22:20, o persoana de sex masculin s-a deplasat în dreptul imobilului situat în municipiul Brasov, strada Harmanului nr. 94, cu scopul de a intermedia achizitionarea unui autoturism pentru o alta persoana care se afla în Germania la momentul respectiv, având asupra sa suma de 42.500 lei. Acolo, aceasta s-a întâlnit cu o persoana necunoscuta de sex masculin în vârsta de 31 de ani care a cerut mai întâi sa îi remita suma de bani. Ulterior, la cererea acesteia din urma, cei doi s-au deplasat în spatele blocurilor din zona pentru a-i fi prezentat autoturismul, moment în care alte doua persoane de sex masculin, în vârsta de 33, respectiv 43 de ani, au coborât din autoturism, iar prima dintre acestea a amenintat-o pe persoana vatamata cu un cutit pentru pastrarea sumei de bani, fara a-i pune la dispozitie autoturismul pe care trebuia sa-l achizitioneze”, au anuntat procurorii.

Victima a fugit de la locul respectiv, a sunat la 112, iar apoi a pornit în urmarirea celor trei. “Pentru a scapa de victima, soferul a efectuat numeroase viraje pe strazi laturalnice, însa fara succes. La un moment dat, au oprit temporar autoturismul, iar persoana de sex masculin în vârsta de 33 de ani a iesit si a disparut. Ulterior, pe raza localitatii Ozun din judetul Covasna, celelalte doua persoane au fost prinse de organele de politie, fara a fi gasita asupra lor suma de bani. De asemenea, dupa trecerea unei perioade de timp, cea de-a treia persoana a fost prinsa de catre organele de politie pe raza judetului Bacau, fara a fi gasita asupra sa suma de 42.500 lei”, a mai precizat sursa citata.

Cei trei barbati au fost retinuti pentru 24 de ore, dupa care au fost prezentati Judecatoriei Brasov care a decis arestarea lor preventiva pentru 30 de zile.

 

 

Citește toată știrea

Un bărbat care a încercat să cumpere o maşină, jefuit de trei indivizi. Aceştia i-au furat 42.500 de lei
Publicitate