Publicitate

Un barbat în vârsta de 54 de ani, din comuna Zorleni, a fost arestat preventiv dupa ce a provocat scandal si a amenintat cu moartea, folosind un topor, politistii solicitati sa intervina.
Potrivit unui comunicat de presa transmis, luni, de reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vaslui, pe data de 31 iulie politistii din cadrul Politia municipiului Bârlad au fost sesizati prin apel la numarul de urgenta 112, cu privire la faptul ca, aflat pe un drum public din localitatea Popeni, barbatul, care era sub influenta bauturilor alcoolice, a manifestat un comportament violent, adresând amenintari cu acte de violenta si injurii.

„Echipajul de ordine publica, din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Bârlad, care a intervenit, în temeiul sesizarii, pentru restabilirea ordinii si linistii publice, a fost amenintat cu moartea, barbatul folosind un topor pentru proferarea de amenintari. Politistii au procedat la interceptarea, încatusarea, efectuarea controlului corporal si conducerea persoanei care se manifesta violent, la sediul politiei, pentru dispunerea masurilor legale. Politistii nu au fost agresati fizic si nici nu au suferit vatamari corporale. Barbatul a fost retinut de politistii bârladeni, pe o perioada de 24 de ore, sub aspectul savârsirii infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice. Totodata, a fost sesizat Parchetul de pe lânga Judecatoria Bârlad, care a preluat efectuarea cercetarilor sub aspectul savârsirii infractiunii de ultraj”, precizeaza sursa citata.

Reprezentantii IPJ Vaslui au mentionat ca în urma cercetarilor efectuate de catre procurorul Parchetului de pe lânga Judecatoria Bârlad, împreuna cu politistii din cadrul Politiei municipiului Bârlad si a probatoriului administrat, barbatul retinut a fost prezentat Judecatoriei Bârlad cu propunere de arestare preventiva, instanta admitând propunerea si emitând mandatul de arestare preventiva, pentru 30 de zile.

Cercetarile continua pentru stabilirea împrejurarilor producerii faptelor sesizate si dispunerea masurilor legale. 

SURSA: Agerpres

 

Citește toată știrea

Un bărbat care i-a întâmpinat cu un topor pe poliţiştii veniţi să aplaneze un conflict a fost arestat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate