Publicitate

Un barbat de 40 de ani din Timisoara a fost gasit mort, luni seara, în propria locuinta. Se pare ca a încercat sa faca dus si s-a electrocutat. POlitistii vor stabili modul în care s-a produs accidentul, barbatul fiind singur în locuinta.
”La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 18:51, politistii Sectiei 4 Politie Timisoara au fost sesizati despre o persoana, posibil electrocutata, pe strada Garii, din municipiul Timisoara. Politistii s-au deplasat de urgenta la fata locului, unde au constatat faptul ca cele sesizate se confirma, echipajul medical, declarând decesul barbatului, în vârsta de 40 de ani”, a transmis IPJ Timis.

Potrivit anchetatorilor, barbatul care locuia singur într-un apartament din Timisoara s-a electrocutat, dupa ce a intrat în baie sa faca un dus. Cel mai probabil, instalatia cu care încalzea apa era defecta, însa acest lucru îl vor stabili politistii criminalisti. Conform procedurilor, politistii au întocmit dosar penal.

”În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de ucidere din culpa, cercetarile fiind continuate de catre politistii din cadrul Sectiei Regionale a Politiei Transporturi Timisoara în vederea stabilirii starii de fapt si luarii masurilor de urmare”, a mai precizat IPJ Timis.

 

Citește toată știrea

Un bărbat s-a electrocutat când încerca să facă duş şi a murit
Publicitate