Publicitate

Un barbat care, în urma cu un an de zile, a fost salvat de catre salvamontistii din Mures le-a donat recent un snowmobil, pentru a-i ajuta sa intervina si în sprijinul altor turisti, relateaza News.ro.
Salvamont Mures a postat pe Facebook mai multe fotografii, explicând ca unele au fost realizate în ianuarie 2022, iar altele în ianuarie 2023.

„În prima parte a pozelor vedeti finalul unei operatiuni de salvare, când echipa Salvamont Mureṣ a salvat un tânar care a suferit o fractura de femur pe vârful Saca Mare din muntii Gurghiu. În a doua parte a pozelor apar acelasi tânar si aceiasi salvamontiṣti, care preiau un snowmobil pe care tânarul salvat l-a donat Serviciului Salvamont Judetean Mureṣ”, au explicat salvamontistii din Mures.

Acestia s-au declarat emotionati de gestul tânarului.

„În ciuda faptului ca nu am salvat niciodata pe cineva pentru a primi un cadou de multumire, am fost foarte emotionati si recunoscatori sa primim aceasta donatie pe care sigur o vom folosi pentru salvarea altor persoane accidentate în viitor”, au mai transmis salvamontistii.

Citește toată știrea

Un bărbat salvat în urmă cu un an de salvamontiştii din Mureş le-a donat un snowmobil
Publicitate