Publicitate

Politistii clujeni, însotiti de jandarmi, echipaje medicale si de luptatori de la actiuni speciale au intervenit, duminica, la locuinta unei familii din Cluj Napoca, dupa ce au fost anuntati ca o femeie este agresta de catre sotul ei si ca e posibil ca acesta sa fi sechestrat-o. Ajunse la fata locului, fortele de interventie au constatat ca barbatul o daduse pe femeie afara din casa si ca se baricadase în podul locuintei.
Apelul la 112 a fost primit la Politia municipiului Cluj-Napoca duminica, în jurul orei 10.00, când politistii erau anuntati despre faptul ca într-o locuinta situata pe strada Senina, o femeie ar fi fost victima unei agresiuni fizice, existând posibilitatea de a fi sechestrata de sotul acesteia.

„În baza sesizarii, s-au format cu operativitate echipajele de interventie, la locatie deplasându-se politistii Sectiei 1 Politie, luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Cluj si echipaje medicale. La momentul sosirii echipajelor de interventie la locatia respectiva, femeia se afla în afara imobilului, însa barbatul în cauza se blocase în locuinta, ulterior în podul imobilului”, informeaza Politia judeteana Cluj.

Politistii au purtat negocieri cu barbatul în vârsta de 30 de ani care refuza sa iasa din casa, iar în cele din urma luptatorii Serviciului pentru Actiuni Speciale au intervenit în forta, barbatul, fiind scos din locuinta.

El a fost dus la spital, iar sotia sa, în vârsta de 27 de ani, a primit îngrijiri medicale. Politistii fac cercetari din oficiu sub aspectul savârsirii infractiunii de lovire sau alte violente, în cadrul dosarului penal urmând a fi stabilite împrejurarile în care s-a produs evenimentul.

SURSA FOTO: ziuadecluj.ro

Citește toată știrea

Un bărbat şi-a agresat şi sechestrat soţia, iar apoi ca să scape de poliţişti s-a căţărat pe casă
Publicitate