Publicitate

Un copil a cazut, luni seara, de la etajul 9 al unui bloc din cartierul Visoianu. La fata locului s-au deplasat echipaje de la SMURD si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. 
Medicii au efectuau manevre de resuscitare, dar copilul ar fi murit. 

UPDATE: Este vorba despre un tânar de 13 ani, din Republica Moldova, care si-a pierdut viata în urma cazaturii de la etaj. 

„În dispeceratul 112 s-a primit un apel pentru un copil cazut de la înaltime. Am trimis acolo echipajul Terapie Intensiva SMURD care a gasit adolescentul de 13 ani cazut de la etajul 9 în stop cardio-respirator din trauma, cu multiple fracturi. S-au efectuat manevre de resuscitare, din pacate însa fara rezultat. Medicul a declarat decesul si a anuntat politia care urmeaza sa stabileasca circumstantele în care s-a produs acest tragic accident”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoesu, medic-sef UPU-SMURD Iasi.

Potrivit IPJ, in cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de „ucidere din culpa”, iar cercetarile continua.

UPDATE 2: Baiatul de 13 ani din Republica Moldova ar fi venit cu mama si fratele în cartierul Visoianu unde stateau în chirie, cu aproximativ 30 minute anterior producerii evenimentului. Declarativ, baiatul ar fi ramas câteva minute singur în casa deoarece mama a însotit celalalt frate pâna la lift. Baiatul a cazut de la etajul 9. Fratele acestuia a inceput manevrele de resuscitare însa a fost declarat decedat la ora 20.30. Tânarul avea capul spart si picioarele rupte.

Citește toată știrea

Un copil a căzut de la etajul 9 al unui bloc din cartierul Vişoianu – UPDATE
Publicitate