Publicitate

Gica Giurca, lautarul de 41 de ani din Iezureni, care s-a spânzurat, vineri, a murit duminica seara, în Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. Barbatul a murit pe patul de spital, dupa ce medicii nu i-au mai dat nicio sansa de revenire.
Un mesaj emotionant a fost postat de fiica artistului, pe retelele de socializare. Fiica pomeneste în mesaj de mama lui Gica Giurca, care murise de curând.

„Mult prea de vreme si nu ca asa ai vrut tu, ca asa devenisei, un om care nu îsi mai vedea viata ca fiind un lucru bun, mult prea târziu ca sa mai putem face ceva ca sa te putem ajuta. Ai vrut sa fi lânga Mamaia, dar nu te-ai gândit ca Mamaia nu ar fi fost bucuroasa sa te vada asa, mult prea târziu ca sa mai vezi cui îi pare rau si cui nu. Ai fost mereu un om bun si toata lumea vedea asta, numai tu nu ai vrut sa vezi ce om bun erai. Te iubesc si mereu o sa fii în inima mea. Te iubesc si sper sa ai grija de mine asa cum ai facut-o mereu”, a scris fiica artistului, pe retelele de socializare, potrivit presei locale.

Citește toată știrea

Un cunoscut cântăreţ de muzică populară a murit spânzurat la doar 41 de ani
Publicitate