Publicitate

Fostul premier PSD Mihai Tudose sustine ca nu a jucat niciodata la pacanele, doar la loto, un bilet de câtiva lei. ”Razboiul dintre cazinouri si cei care au jucat este câstigat net de cazinouri. N-am auzit cazinou în faliment si jucatori îmbogatiti”, a spus Tudose la Prima TV. Europarlamentarul PSD este de acord cu legea care scoate pacanelele în afara orasului. ”E mai peste mâna sa te duci sa joci acolo. Daca nu-i în drumul catre pâine si trebuie sa se duca mai departe un pic, poate scapa”, a explicat Tudose, citat de news.ro.
Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzata sâmbata la Prima TV, daca a jucat vreodata la pacanele.

„Nu, niciodata. Mi se pare ilogic sa apas pe un buton si sa vad ce se învârte. Razboiul dintre cazinouri si cei care au jucat este câstigat net de cazinouri. N-am auzit cazinou în faliment si jucatori îmbogatiti. E statistica, e matematica. Joc la loto. E o joaca”, a spus Mihai Tudose, explicând ca mai si câstiga. ”În principiu, hai sa zic ca am un bilant daca nu pozitiv, pe zero. Nu joc sume mari, joc un bilet de 6 lei. Se întâmpla sa mai si câstigi”, a adaugat eurodeputatul PSD.

Mihai Tudose a mai fost întrebat daca sustine legea PSD prin care pacanelele vor fi scoase în afara orasului.

”Evident ca da. A pune tentatia foarte aproape de cel care poate fi tentat, sa-i vina usor, nu cred ca e o chestie foarte buna. Si s-au distrus vieti pe sistemul acesta. Atunci le scoatem în afara orasului, facute niste enclave, du-te si joaca acolo! E greu, e mai peste mâna sa te duci sa joci acolo. Daca nu-i în drumul catre pâine si trebuie sa se duca mai departe un pic, poate scapa”, a spus Tudose.

În toamna, prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu recunostea ca a jucat la pacanele în studentie. „Sincer, cred ca da, în studentie, dar nu mai mult de doua ori. Nu mai mult! Fiind totusi un bun student la matematica, info, nu-mi dadeau bine acele aranjamente. Am pierdut, bineînteles, dar nu mult. Si n-am mai jucat”, a povestit Sorin Grindeanu la Prima TV.

 

Citește toată știrea

Un fost premier susţine că nu a jucat niciodată la păcănele, dar la loto da: N-am auzit cazinou în faliment şi jucători îmbogăţiţi
Publicitate