Publicitate

Primarul Mihai Chirica sustine ca reprezentantii Tietoevry, companie finlandeza de software si servicii IT cu o cifra de afaceri de trei miliarde de euro, i-au transmis, în cadrul unei întâlniri, ca doresc sa deschida o subsidiara în România, printre orasele luate în calcul fiind si Iasul.
Potrivit unui comunicat al Primariei Iasi, reprezentantii firmei finlandeze au afirmat ca Tietoevry intentioneaza sa deschida o subsidiara în România, Iasul fiind unul dintre orasele care prezinta un real interes pentru compania din Finlanda.

În perioada imediat urmatoare, Tietoevry va aduna informatii referitoare la oferta de birouri de categoria A, precum si la resursa umana de specialitate din oras. Tietoevry numara peste 24.000 de angajati IT în întreaga lume, oferind servicii de design, cloud, date si inginerie software. Compania deserveste clienti din peste 90 de tari, iar cifra de afaceri anuala a Tietoevry este de aproximativ trei miliarde euro. Actiunile companiei sunt listate la bursa NASDAQ din Helsinki si Stockholm, precum si la Oslo Børs.

Citește toată știrea

Un gigant IT finlandez a pus ochii pe Iaşi. Are 24.000 de angajaţi în lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate