Publicitate

Alerta într-un carteir din Târgoviste. Un mesaj RO-ALERT a anuntat faptul ca în cartierul Priseasca a fost vazut un leu. 
”A fost semnalata prezenta unui animal salbatic (leu) în mun. Târgoviste, cartier Priseaca, zona statia peco Helene! Evitati zona, ramâneti în locuinte! Pastrati distanta fata de animal si nu încercati sa va fotografiati cu acesta”. este mesajul ISU Dâmbovita emis prin Ro-Alert.

Un cetatean a sunat la 112 si a anuntat ca a vazut un leu în cartierul Priseaca din Târgoviste, în apropierea unei benzinarii, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvânt al ISU Dâmbovita, Gabriel Gatej.

„A fost un apel la 112 al unui cetatean care a spus ca a vazut leul. L-am întrebat de mai multe ori pentru a ne asigura ca este vorba despre un leu. Nu avem la acest moment vreo informatie de la Gradina Zoologica ca ar fi scapat de acolo un leu. Mai aveam cunostinta de o persoana care detine un leu, am luat legatura si spune ca leul este în cusca”, a precizat purtatorul de cuvânt al ISU Dâmbovita.

Sursa: oradesibiu.ro

Citește toată știrea

Un leu circulă liber pe străzile din Târgoviște

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate