Publicitate

Cristian Chitu este un tânar antreprenor care s-a încapatânat sa le demonstreze tuturor ca daca perseverezi în visul tau poti sa reusesti. A primit de-a lungul timpului de multe ori a fost sfatuit sa renunte la afacere si sa se angajeze într-o corporatie pe bani frumosi, ca sa scape de stres, dar nu s-a lasat influentat. Inspirat de gustul din copilarie al retetelor preparate de bunica, tânarul si-a pus în minte sa deschida o patiserie.
Pentru ca nu dispunea de resursele financiare necsare s-a împrumutat la banca de 15.000 de euro pentru a amenaja locatia si si-a gasit un partener care a contribuit cu aparatura si know-how-ul unui astfel de business. Din aproape în aproape, cu victorii mai mici sau mai mari, din greseala în greseala a învatat ca succesul nu vine peste noapte, ci trebuie cladit pas cu pas.

“Cei putini care ajung în vârf din prima la fel de usor cad”, marturiseste Cristi. Dupa 13 ani de munca poate spune ca da, a reusit sa dezvolte o afacere de succes, care a ajuns acum la o cifra de afaceri de doua milioane de euro, 7 locatii si un sistem de francizare bine pus la punct, care, desigur, înca îl mai costa nopti nedormite sau weekend-uri lucrate. Este oricum genul de antreprenor creativ si activ, care încearca mereu sa vina cu proiecte unice.

Cel mai nou dintre ele este o Academia de Patiserie, în care ofera cursuri gratuite, menite sa ofere o sansa celor ce doresc sa învete o meserie, dar din diferite motive sau circumstante nu au reusit.

SURSA: antena3.ro

 

Citește toată știrea

Un tânăr antreprenor face milioane de euro din reţetele bunicii
Publicitate