Publicitate

Un TIR si o masina s-au ciocnit, vineri, pe DN 24, în judetul Vaslui, iar o persoana care ramasese încarcerata nu a putut fi salvata, scrie news.ro.
”Detasamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospeciala pentru descarcerare grea, o autospeciala de stingere cu apa si spuma, o ambulanta SMURD tip C1 (terapie intensiva mobila) si echipaje specializate, pentru asigurarea masurilor PSI, descarcerarea, evacuarea, evaluarea si acordarea primului ajutor calificat persoanelor implicate într-un accident rutier produs pe DN 24, în raza localitatii Sapte Case, comuna Costesti”, anunta, vineri, ISU Vaslui.

Sursacitata a precizat ca în accident sunt implicate doua autovehicule: un autotren si un autoturism, în cele doua autovehicule aflându-se cel putin doua persoane.

O persoana a fost încarcerata, iar pompierii au intervenit pentru scoaterea ei din masina, dar nu a putut fi salvata de catre echipajele medicale. Soferul autocamionului a fost evaluat, i s-a acordat primul ajutor, însa a refuzat transportul la o unitate medicala.

 

Citește toată știrea

Un TIR a izbit puternic un autoturism, pe DN24: O persoană a murit pe loc
Publicitate