Publicitate

Ai ajuns în sudul litoralului si cauti sa faci altceva decât plaja? Esti fan distractii si senzatii tari si n-ai venit în vacanta pentru odihna? G4Media îti prezinta cele mai cautate locuri unde te poti aventura în partea de sud a judetului Constanta pentru a-ti petrece zilele de concediu în moduri inedite, între doua bai în mare.
1. Sari cu parasuta la Tuzla, peste Marea Neagra

Daca ai maximum 110 kilograme, nu ai probleme cu inima si esti amator de senzatii tari, prima oprire pe litoral ar trebui sa fie la Tuzla, la asociatia sportiva TNT Brothers, de unde vei sari de la 4000 m înaltime peste o priveliste superba. Este cea mai mare asociatie de parasutism din România si una dintre cele mai mari din SE Europei, cu aproximativ 57.000 lansari solo, 15.000 lansari tandem si 400 studenti de la înfiintare pâna în prezent, conform site-ului oficial. Ai nevoie doar de buletinul de identitate si tinuta sport. În functie de alegerea ta, un cameraman te va filma/fotografia pe tot parcursul efectuarii saltului (de la sol pâna la ultima impresie de dupa aterizare). Pe tot parcursul saltului vei fi strâns legat de instructor (care este întotdeauna deasupra), asa ca nu-ti ramâne decât sa te bucuri de experienta unica si sa admiri peisajul. Te vei bucura de caderea libera pret de 1 minut si vei atinge o viteza de aproximativ 200km/h. La altitudinea de 1500 de metri, instructorul va deschide parasuta si de aici vei mai pluti în aer între 6 si 10 minute. Primele zile în care se poate sari cu parasuta, în tandem, deasupra Marii Negre sunt 23-26 iunie.

2. Catara-te în copaci si accepta provocarea Escape Room la Neptun

Paradis Land este primul parc de profil din sud-estul României, conceput dupa modelul celui din Brasov. Trebuie sa stii ca daca arsita dogoreste peste 30 de grade, în interiorul parcului temperatura scade lejer cu 5 grade, datorita coroanelor bogate verzi ale copacilor foarte înalti. În parcul de aventura poti îmbina activitatea sportiva si relaxarea în mijlocul naturii, prin intermediul celor 14 trasee cu dificultate progresiva, împartite în functie de nivelul de dificultate si grupa de vârsta. Fiecare traseu este marcat cu o culoare specifica pentru a fi usor de recunoscut de catre participanti. Vezi aici traseele si ce contine fiecare, si aici preturile. Tot în parcul de aventura te poti bucura de provocarea Escape Room. Povestea spune ca sunteti pirati pe vaporul Capitanului Barbarossa, care a fost capturat si urmeaza sa fie ucis. Poate fi eliberat doar cu ajutorul tau si al prietenilor cu care faci echipa în urmatoarea ora, atât cât ai la dispozitie sa-l salvezi, cu ajutorul unor indicii.

Mai multe optiuni, pe g4media

Citește toată știrea

Unde te distrezi dacă ai ajuns în sudul litoralului? De la salturi cu parașuta la herghelie, caiac și parc aventura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate