Publicitate

Sajad Gharibi (29 de ani), supranumit ”Hulk din Iran”, a debutat pâna la urma în box, dupa ce Martyn Ford (39 de ani) a anulat lupta cu el, de teama ca iranianul s-ar putea sinucide în cazul unei înfrângeri. 
În cele din urma, „Hulk din Iran”, care masoara 1.88 de metri si cântareste 175 de kilograme, a urcat în ring împotriva lui Djumanov Almat Bakytovich, cunoscut sub numele de „Kazakh Titan”, un adversar cu aproximativ 35 de kilograme mai usor. Cei doi au luptat duminica, la Dubai, însa ”Hulk din Iran” a rezistat mai putin de un minut în ring si a stârnit valuri de ironii pe retelele sociale.

Cu o tehnica cel putin curioasa, iranianul a parut ca se sufoca dupa ce a ratat câteva lovituri si a fost luat la pumni de adversar, iar, într-un final, dupa un croseu destul de moale al lui ”Kazakh Titan”, s-a prabusit la podea.

Arbitrul l-a numarat, iar Gharibi, desi s-a ridicat, nu a mai continuat lupta. Reactiile internautilor au fost dure la adresa lui ”Hulk”: ”O gluma de luptator”, ”De ce i s-a dat voie sa foloseasca în nume cuvântul iranian?” sau ”Oare se va sinucide?”, au fost doar câteva dintre comentarii.

SURSA: digisport.ro

 

 

 

Citește toată știrea

Uriaşul ”Hulk din Iran” s-a făcut de râs după ce a urcat în ring să lupte. ”O glumă de luptător”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate