Publicitate

Formatia Whitesnake, care urma sa concerteze pe 16 iulie la Bucuresti, în cadrul Rock the City, nu va mai continua turneul european de adio, a anuntat David Coverdale pe retelele de socializare.
„Cu profunda tristete va anunt ca din cauza provocarilor continue de sanatate, la recomandarea medicului si a preocuparii noastre pentru sanatatea si siguranta tuturor, Whitesnake nu poate continua turneul european de adio. Le cer scuze sincere tuturor fanilor uimitori ai Whitesnake, care au asteptat cu nerabdare show-urile ramase programate din acest turneu, tuturor serpilor nostri uimitori, fabulosi si echipei din turneu care a muncit atât de mult pentru a organiza aceste spectacole si tuturor promoterilor si profesionistilor care au contribuit la organizarea turneului…”, a scris Coverdale pe Facebook. 

Whitesnake a pornit la drum în 1978, dupa ce David Coverdale fusese solist al grupului Deep Purple.

Prin cele 13 albume de studio, 9 discuri live si 9 produse video, Whitesnake a demonstrat calitate, atât în studio, cât si pe scena, iar compozitii precum „Here I Go Again”, „Still Of The Night” si „Is This Love” se numara între cele mai cunoscute si apreciate.

La Bucuresti urmau sa cânte David Coverdale (voce), Tommy Aldridge (baterie), Reb Beach (chitara), Michele Luppi (clape), Joel Hoekstra (chitara) si nou veniti în grup, Dino Jelusick (claviaturi, voce) si Tanya O’Callaghan (bas), prima femeie în grup. Pe 16 iulie, la festivalul Rock the City de la Romexpo mai au programate concerte The Kiss si Powerwolf si Saints ‘N’ Sinners.

 

 

Citește toată știrea

Va mai concerta Whitesnake la Bucureşti pe 16 iulie? Anunţ de ultimă oră pe reţelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate