Publicitate

Tichetele de masa acordate angajatilor vor fi majorate pâna la 30 de lei, de la 20 de lei, cât este acum valoarea maxima, conform unei legi promulgate miercuri de catre presedintele Klaus Iohannis.
Legea stabileste ca valoarea nominala a unui tichet de masa nu poate depasi suma de 30 de lei. Astfel, valoarea unui tichet de masa va fi majorata la cel mult 30 de lei de la 1 iulie.

Prin exceptie, organizatiile sindicale legal constituite pot acorda din fonduri proprii, ocazional, tichete cadou membrilor proprii care nu au calitatea de angajati ai organizatiei sindicale, prevede actul normativ. Frecventa acordarii tichetelor cadou si valoarea lor se stabilesc de catre conducerea organizatiei sindicale.

În prezent, valoarea unui tichet de masa este de 20,17 lei, iar valoarea totala a tichetelor de masa acordate lunar (pentru 22 de zile lucratoare) unui angajat este de 443,74 de lei.

La jumatatea lunii aprilie, când anunta ca va exista un program social si economic pentru a compensa scumpirile din ultima perioada, premierul Nicolae Ciuca preciza ca printre masuri va fi si majorarea tichetelor de masa de la 1 iunie.

Citește toată știrea

Valoarea tichetelor de masă va crește până la 30 de lei, din 1 iulie – lege promulgată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate