Publicitate

Vera Pauw, selectionerul olandez al nationalei feminine de fotbal a Irlandei, a dezvaluit ca, pe când era jucatoare, a fost agresata sexual de trei barbati care lucrau în fotbalul olandez.
Vera Pauw a facut dezvaluirea pe retelele sociale. Astfel, fosta componenta a nationalei feminine a Olandei, a declarat ca pe vremea când era jucatoare activa a fost violata de un proeminent oficial din fotbalul olandez, informeaza lequipe.fr.

De asemenea, în diferite etape ale carierei sale de jucatoare, Vera Pauw a afirmat ca a mai fost hartuita sexual de alti doi barbati care lucrau în fotbalul olandez.

Într-o declaratie facuta pe propriul cont de Twiter, Vera Pauw acuza Federatia de fotbal a Olandei ca refuza sa deschida o ancheta oficiala.

Pe de alta parte, conducerea Federatiei Irlandeze de fotbal a anuntat ca sprijina demersul Verei Pauw si ca-i acorda acesteia tot ajutorul de care are nevoie.

Vera Pauw (59 de ani) a evoluat de 89 de ori pentu nationala Olandei, a fost prima jucatoare olandeza care a semnat un contract de profesionista peste hotarele tarii, iar ca antrenoare a pregatit echipele nationale feminine ale Scotiei, Rusiei, Africii de Sud, Olandei si Irlandei.

Citește toată știrea

Vera Pauw, antrenoare olandeză, a dezvăluit că a fost abuzată sexual

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate