Publicitate

O filmare care a surprins momentul în care un barbat se îneaca, în mijlocul unui lac din judetul Calarasi, a fost postata pe retelele de socializare.

În imagini apare un pescar pe malul apei, aflat în compania celui care filmeaza si comenteaza ce vede, chiar în timp ce barbatul se îneaca.

Din discutia celor doi se întelege ca pescarul de 50 de ani, cel care si-a pierdut viata, a plecat înot spre mijlocul lacului pentru a-si recupera undita trasa în larg de un peste mai mare.

Nu este clar ce s-a întâmplat în mijlocul lacului, la aproximativ 100 de metri de mal: fie barbatul a obosit, fie a încercat sa recupereze undita cu tot cu pestele-trofeu, fie s-a încurcat în guta. Imaginile îl arata disparând definitiv sub apa la un moment.

„Se duce cu capul la fund din ce în ce”, comenteaza cei doi.

„Se descurca”, da asigurari unul dintre ei.

„Unde, bre, se descurca, ca nu mai respira, ia uite-l”, îi raspunde celalalt, râzând sarcastic.

Niciunul dintre cei de pe mal nu schiteaza vreo intentie de a cauta o metoda sa-l salveze pe cel care se scufunda sub ochii lor.

Se pune doar problema, la câteva secunde dupa ce barbatul dispare sub apa, ca unul dintre ei sa plece cu o barca cu vâsle pentru a încerca sa recupereze cadavrul.Pe filmarea publicata se aude doar cum cei doi constata în repetate rânduri „se îneaca”, „s-a înecat”.

Potrivit presei locale, incidentul a avut loc pe 19 iunie, pe Balta Pupaza, din comuna Frasinet.

Reprezentantii Serviciului Judetean de Ambulanta au constatat decesul.

Organele abilitate urmeaza sa stabileasca în ce împrejurari a avut loc decesul.

Sursa: ziare.com

Citește toată știrea

(VIDEO) Bărbat filmat în timp ce moare în mijlocul lacului. Pescarii din jur: Se duce cu capul la fund! S-a înecat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate